20% alennusta koodilla: ALE20 + Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin!

Yleiset toimitusehdot

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme. 

Kaikki verkkokaupassamme olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%. 
Inspo Company pidättää oikeuden hinnan muutoksiin. 

Kunkin tuotteen hinta ja mahdolliset toimituskulut ilmoitetaan ostoskorissa.  

Rekisteröityessä verkkokauppaan asiakkaaksi sinulta kysytään: nimi, osoitetiedot, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Tarkista, että tietosi ovat oikein.

Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän markkinointiin luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Halutessasi voit ilmoittaa meille, jos jatkossa et halua markkinointiviestejä.

Asiakas voi tehdä tilauksen verkkokaupassa joko rekisteröidyttyään verkkokaupan käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus sitoo asiakasta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilatut tuotteet toimitetaan tilauksen käsittelyn jälkeen mahdollisimman nopeasti. Toimitusaika vaihtelee riippuen tuotteista. Tilaukset voidaan lähettää myös useissa eri paketeissa erikseen. 

Toimitusaika

Toimitusaika on 5-60 arkipäivää, riippuen tuotteista. Inspo Company ei vastaa verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimituksessa. Toimitusajan pituus mahdollistaa alhaisen hintatason verkkokaupassa.

Verkkokaupan tuotteet tulevat suoraan valmistajilta. Toimitamme tuotteet sitä mukaa, kun saamme ne valmistajalta. Tämän vuoksi ne eivät saavu yhdessä paketissa

Toimituskulut

Tarjoamme ilmaiset toimituskulut kaikkiin tilauksiin.

Tuotteiden palauttaminen

Verkkokaupassa ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 14 vrk palatusaika alkaa kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme ota palautuksia vastaan enää 14 vrk palautusajan umpeuduttua. Palautuksista, sekä osapalautuksista perimme käsittelykuluja 5€. Toimitus / käsittelykuluja ei palauteta. 

Kun palautus on hyväksytty, palauttamme maksusuorituksen tuotteen palautuksen johdosta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta.

Kaikissa palautus-, peruutus- ja reklamaatiotapauksissa ole viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme inspocompany@gmail.com. Yleinen käytäntö reklamaatiotapauksissa on korjata tuote tai vaihtaa tuote uuteen.

 

Maksuehdot

Maksunvälityspalveluiden toteuttajana ja maksupalveluntarjoajina toimivat Paypal sekä Stripe. Maksupalveluntarjoaja näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

 

Sale

Unavailable

Sold Out